Valencia Basket i Luanvi presenten les equipacions 2018/19 en L’Alqueria del Basket (dijous 20, 20h)

18/09/2018

Valencia Basket Club i la firma valenciana Luanvi presentaran les equipacions de joc que tots els equips de l'entitat taronja lluiran durant la temporada 2018-19 en un acte que tindrà lloc el dijous 20 de setembre a les 20:00 hores en la Pista Central de L’Alqueria del Basket

 

A punt de complir el seu primer aniversari des que obrira les seues portes al públic, L’Alqueria del Basket ha sigut l'escenari triat en esta ocasió perquè els jugadors i les jugadores de les primeres plantilles de Valencia Basket ensenyen per primera vegada les noves equipacions de joc que Luanvi ha preparat per a la temporada 2018-19. A més de les dues plantilles professionals al complet i una important representació de jugadors i jugadores de L’Alqueria, per part del Club no faltaran a la cita el president Vicente Solá, el conseller delegat Paco Raga i bona part de la directiva del Valencia Basket.

 

Necessària invitació

A causa de lo limitat de l'aforament, en esta ocasió serà necessari comptar amb invitació per a poder assistir a l'acte de presentació de les noves equipacions. Des d'este moment poden arreplegar-se en les Oficines del Valencia Basket (de 9:30h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h) les vint invitacions dobles per a assistir a este esdeveniment que podem posar a la disposició dels nostres aficionats.

 

Els primers 500 convidats a accedir al recinte es portaran com a regal una camiseta commemorativa d'esta presentació d’equipacions. I hi ha moltes altres sorpreses preparades que s'aniran desvetlant al llarg de l'esdeveniment.


TAGS: