Tinara Moore i Jori Davis, presentades en la Fonteta

19/09/2018

La pívot Tinara Moore (1.90, EUA, 05/04/1995, 23 anys) i l'escolta Jori Davis (1.75m, Rochester (NY), 29 anys) han sigut presentades oficialment com noves jugadores taronja este matí en la Zona VIP de la Fonteta. Les noves jugadores han tingut la companyia en l'acte del president de València Basket, Vicente Solá, el Conseller Delegat, Paco Raga, i Primitivo Roig, CEO de Primitivo Roig.

 

Primitivo Roig va ser l'encarregat d'obrir l'acte. “Des de fa ja 5 anys vam establir una relació amb València Basket més enllà del comercial, fer d'este club un exemple en salut bucodental, com ja ho és en moltes altres coses. Volem fer un salt en la prevenció. I és un honor formar part de la casa” analitzava respecte a la col·laboració amb el club.

 

Vicente Solá, a més d'agrair el suport a Primitivo Roig, va voler donar la benvinguda a les protagonistes. “És un plaer comptar amb el vostre talent en l'equip. Segur que la vostra adaptació serà ràpida i prompte vos sentireu com a casa. Formeu part de la gran Família Taronja i només espere que el vostre esforç es traduïsca en molts èxits en la pista” demanava.

 

Jori Davis va agrair l'oportunitat. “És una ciutat meravellosa amb gent bona i exitosa, i he aprés que rodejar-se d'eixe tipus de gent és molt important. No puc dir que anem a véncer a tots els equips, però sí que el grup de xiques que tenim va a poder deixar un llegat, aconseguir coses que la gent pensa que no podem complir. No hi ha un altre lloc a Europa on es tinga tot per a fer que açò passe, i ací ho podem fer”.

 

Tinara Moore, després de llançar-se amb l'espanyol, també va parlar de les seues expectatives. “És el meu primer any a Europa i jugant com a professional és nou per a mi i no sé què esperar, però sé amb els dos amistosos i entrenaments que hem tingut fins al moment que serà algo especial, vull véncer a tots els equips possibles i crec que és molt possible amb el grup que tenim. Vull agrair als patrocinadors i a tots els presents per esta gran oportunitat” resumia.


TAGS: