L’Alqueria del Basket colaborarà amb el CIFI 2018

21/09/2018

L’Alqueria del Basket col·laborarà amb el Congrés Internacional de Fisioteràpia Invasiva (CIFI 2018) en l'exercici d'activitats científiques relacionades amb el món de la cistella.

 

El coneixement i el desenrotllament de la ciència és fonamental per a trobar la major eficàcia en els diferents aspectes del bàsquet. No és una excepció en l'àmbit de la fisioteràpia i coneixedor d'açò, València Basket a través de L’Alqueria del Basket vol ser promotor d'esdeveniments com el III Congrés Internacional de Fisioteràpia Invasiva que es realitzarà el pròxim mes d'octubre en La Ciutat de Les Arts i Les Ciències de València.

 

Durant el desenrotllament del Congrés es realitzaran també diferents activitats, com a tallers i cursos, en les instal·lacions de L’Alqueria, on els assistents podran ampliar el coneixement de diferents tècniques relacionades amb la fisioteràpia invasiva, una fisioteràpia molt eficaç en la recuperació de lesions que es produïxen amb la pràctica del bàsquet i l'esport en general.

 

L'aposta per la ciència i la tecnologia cobra importància a l'hora de complir un dels principals objectius de l’Alqueria del Basket, ser una referència també en nous mètodes que ajuden a millorar el treball que es fa en la major instal·lació de bàsquet del continent. La fisioteràpia és una part clau d'eixe treball, i per això vincular-se a moviments d'este estil dins de l'àmbit científic és vital a l'hora de continuar creixent i complint objectius.


TAGS: