Pinturas Isaval posarà el color en la Presentació 18-19

21/09/2018

L'empresa valenciana Pinturas Isaval, patrocinador de València Basket durant les últimes 5 temporades, s'encarregarà de fer que la festa de la presentació (diumenge 23, 18 hores) estiga repleta d'iniciatives. Revistes, regals i tatuatges del València Basket estaran entre les seues activitats principals.

 

Un tatuatge del València Basket t'espera en l'entrada

Fins a 3.000 tatuatges t'esperen en l'entrada per a gravar-te en la pell per unes hores nostre escut. Podràs triar entre el logo del València Basket, trofeus que hem guanyat en la nostra història o frases molt taronja. Veuen al racó de Pintures Isaval.

 

A més dels tatuatges, 4.000 revistes de Pinturas Isaval t'estan esperant per a conéixer les últimes novetats del nostre patrocinador. Per si açò fora poc, ateto als temps morts, que seran amenitzats amb el llançament de regals.

 

Pinturas Isaval continua posant el color al València Basket, col·laborant amb nombroses activitats, com la tematització de partits o la presentació de jugadors. A més, esta temporada, ampliant el seu patrocini a l'equip femení i albergant la primera presentació mixta de la nostra història, amb Louis Labeyrie i Marina Lizarazu com a protagonistes.


TAGS: