La Valencia Basket Cup viurà en gener la seua quarta edició

21/09/2018

Després de l'èxit de la tercera edició del torneig disputada la passada temporada en L’Alqueria del Basket, la quarta edició de la València Basket Cup arriba amb l'objectiu d'assentar-se com a referència en els tornejos de bàsquet base a nivell nacional.

 

En esta ocasió, el torneig es trasllada a una data ideal per a disfrutar del nostre esport en un ambient d'allò més nadalenc. La competició s'iniciarà amb l'arribada dels equips el dia 02 de gener, els partits començaran el 03, disputant-se les finals el dia 05, prèviament a l'entrega de trofeus.

 

La major instal·lació de bàsquet d'Europa, una ciutat referència en turisme internacional, activitats per a jugadors i acompanyants, descomptes en activitats d'oci, concursos d'habilitats, festa del torneig i xarrades i conferències per a entrenadors, fan de la València Basket Cup una competició especial que no et pots perdre.

 

Els números de la passada edició demostren l'èxit d'un dels grans tornejos a nivell nacional. 66 equips amb més de 924 participants en total van inundar de bàsquet les grades de l’Alqueria.

 

La inscripció ja està oberta. Per a informació, consultar tarifes i fer la teua reserva queda a disposició dels equips interessats la web www.valenciabasketcup.com i el mail inscripcion@valenciabasketcup.com


TAGS: