Balanç estadístic de la pretemporada

24/09/2018

Valencia Basket va acabar ahir un calendari de pretemporada en el qual va sumar la victòria en els seus cinc primers enfrontaments i va collir una derrota en el seu partit de presentació davant el Divina Seguros Joventut. Amb el primer partit oficial de la campanya en l'horitzó, el divendres 28 de setembre a les 21:30 hores en la pista de l'Unicaja, peguem una ullada analítica als nombres d'esta pretemporada.

 

En els seus sis partits de preparació, Valencia Basket ha anotat una mitjana de 84,2 punts amb un 59,6% d'encert en el tir de dos, un 35,2% en triples i un 80,3% d'eficàcia des del tir lliure. L'equip taronja ha encaixat una mitjana de 70 punts per partit i ha valorat 101,6 crèdits per encontre.

 

A nivell individual, el protagonisme ha estat molt repartit, amb fins a set jugadors diferents per damunt de la desena de valoració. Les noves incorporacions han tingut un paper fonamental en esta preparació. L'escorta Matt Thomas ha sigut el màxim anotador de la pretemporada (13,5 punts), mentre que Mike Tobey ha sigut el millor rebotejador (6,3) i el jugador més valorat (14,8). L’aler Alberto Abalde ha sigut el jugador més utilitzat, amb una mitjana de 24 minuts en pista.

 

Jaume Ponsarnau ha col·locat en la pista a 14 jugadors diferents en esta pretemporada. Els lesionats Rafa Martínez i Antoine Diot no han participat ni un segon, mentre que els seus problemes en el genoll només li han permès a Fernando San Emeterio disposar de 20 minutos de joc en total. Completant les convocatòries han estat els joves Josep Puerto (5,7 punts en 15 minuts de mitjana en els 4 partits que va jugar abans d'anar cedit a Oviedo) i Ion Galarza (10 minuts totals disputats entre tres partits).


TAGS: