Jaume Ponsarnau: “Anem a Màlaga amb confiança en el treball que hem fet”

27/09/2018

L'entrenador de Valencia Basket, Jaume Ponsarnau ha atès als Mitjans de comunicació en la prèvia del partit de la jornada 1 de la Liga Endesa en la pista de l'Unicaja (divendres 28, 21:30 hores, Martín Carpena, #Vamos) i ha assenyalat que “tenim la confiança del treball que hem fet, de la implicació que té el grup i de les ganes que tenim ja de jugar. Crec que els dos equips tindrem dubtes perquè la pretemporada no ens ha donat l'opció de tindre molts partits d'eixos reals, amb la tensió, amb l'exigència i la naturalesa d'un partit molt competitiu. Crec que hem tingut una certa irregularitat en la pretemporada en la posició de base, eixe és el dubte que tenim quan haver agafat una consistència sòlida. I en un inici de temporada açò és molt important. El que ha passat durant la setmana és per a confiar molt en els bases que tinguem. Sam s'ha recuperat del colp de l'altre dia. Guillem cada dia que passa està moltíssim millor de sensacions, de físic, d'intensitat i de control. I Sergi García cada dia va millorant. En este sentit, anem a Màlaga amb confiança”.

 

El tècnic taronja va descartar de manera definitiva que San Emeterio i Diot puguen participar en este partit, per la qual cosa causaran baixa al costat del capità Rafa Martínez: “A mitja setmana ja descartem l'opció de poder comptar amb Fernando San Emeterio perquè necessita un poc més de temps, perquè les seues molèsties en el genoll estan i van desapareixent i el millor és esperar una miqueta més. Amb Antoine estàvem molt esperançats fins ara, que hem decidit que no va a viatjar i anem a esperar a vore si de cara a la setmana que ve podem tornar a intentar-ho fins que ell tinc un ritme, un to i un compromís físic adequat per a jugar les competicions que tenim per davant”

 

Sobre el seu rival de demà, Ponsarnau reconeix tindre la sensació de que “Unicaja és un equip que voldrà jugar bé al bàsquet, voldrà jugar amb energia, ritme i intensitat. Crec que la seua proposta serà més agressiva que tàctica i a la que han incorporat equilibri. Han sumat un jugador anotador en la posició de base com Roberts, que açò els va molt bé per a compensar a Alberto Díaz. Han sumat un combo molt agressiu capaç de traure molt avantatge com Jaime Fernández, que crec que serà important en este nou Unicaja. I en el joc interior han incorporat a Wiltjer, que és un quatre molt tirador, a part de bona grandària, del que intentaran aprofitar-se dels espais que genere. I un jugador com Lessort que els dóna eixe equilibri físic, és molt atlètic, molt físic, amb molta força. Sense molta alçada però sí moltes condicions per a córrer el camp i jugar amb energia. Un equip molt complet, que aspira a tot”.


TAGS: