Les noves Probounce 2018 d’adidas, provades en L’Alqueria

04/10/2018

L’Alqueria del Basket és la seu idònia per a qualsevol activitat relacionada amb el món del bàsquet. Molt més enllà dels partits. El que viu el passat cap de setmana, és un clar exemple d'això. De nou Atmósfera Sport, esta vegada a través de Basket Planet, va ser protagonista sobre el parquet de L’Alqueria.

 

32 xics i xiques, reclutats a través de les xarxes socials, van ser els encarregats de testear un nou model de sabatilles de bàsquet en la major instal·lació de formació del continent.

 

Per a este tipus d'activitats, es busquen emplaçaments potents, en els quins es respire ambient de bàsquet. I així va ser en esta ocasió amb les noves adidas Probounce 2018. Des de les 10:30 i aproximadament fins les 13:30, els nous exemplars de la marca van entrar en acció sobre el millor sòl del mercat. Distints exercicis i activitats per a posar a prova el nou material en una seu incomparable.

 

D'esta manera, L’Alqueria del Basket torna a demostrar la seua capacitat de ser referència, no sols en formació i infraestructura, sinó també per a posar a prova qualsevol tipus de material esportiu. Un reflex més de que la casa del bàsquet europeu de formació té infinites possibilitats.


TAGS: