Els “Campeones” de Javier Fesser visiten L’Alqueria del Basket

04/10/2018

Dissabte que ve viurem una jornada especial en la casa del bàsquet europeu de formació. Com a part de les activitats que engloba el Festival Internacional de Cine Infantil de València (FICIV) que s'està celebrant estos dies en la ciutat, l'elenc de la pel·lícula “Campeones” el gran èxit dirigit per Javier Fesser i triat per a representar a Espanya en la pròxima edició dels Oscars de Hollywood, visitarà la instal·lació.

 

Els jugadors que conformen l'equip que protagonitza la pel·lícula, jugaran un partit d'exhibició davant de l'Aderes de Burjassot, l'equip de l'Associació Esportiva, Rehabilitadora i Social de Burjassot (València) que va servir d'inspiració per a la història.

 

A les 16 començarà el partit, que tindrà una duració de mitja hora. A la finalització del mateix els protagonistes firmaran autògrafs als presents en un acte que serà de portes obertes per a tot aquell que vullga participar.

 

Un exemple més de les múltiples possibilitats de L’Alqueria del Basket, preparada per a albergar qualsevol tipus d'esdeveniment relacionat amb el nostre esport.


TAGS: