L’Alqueria del Basket s'ompli per a rebre a Aderes i “Campeones”

06/10/2018

Més de 500 aficionats van omplir les grades de la pista central de L’Alqueria del Basket per a disfrutar d'una jornada de bàsquet molt especial. Els protagonistes de la pel·lícula “Campeones” van experimentar el que se sent al ser jugador de bàsquet professional, i es van posar a prova davant dels jugadors d'Aderes de Burjassot, equip que va inspirar la pel·lícula.

 

Després d'una jornada que va començar amb menjar compartit en la cafeteria, i visita amb tot luxe de detalls a la instal·lació, els jugadors de l'un i l'altre equip van ser ovacionats al botar al parquet, i van posar tots junts davant una grada bolcada.

 

El partit d'exhibició va resultar un autèntic espectacle en què els protagonistes no van deixar de disfrutar, animats pels aficionats. Després d'això, tant els actors com els integrants d'Aderes, van posar amb la gent i van firmar autògrafs, posant el colofó a una jornada inoblidable.

 

Sergio Olmos, un dels protagonistes de la pel·lícula, va reflectir el sentir dels “Campeones&”. “Hem disfrutat més en un partit com este que en la pel·lícula, amb tanta gent. És impressionant veure tants xiquets emocionats de veure'ns jugar a nosaltres i jugar contra Aderes, que és d'ací de Valencia” deia.

 

Jesús Lago, un altre dels protagonistes i dels jugadors més destacats del partit, ho reafirmava. “Hi havia molta gent. Hem estat rient-nos, divertint-nos, ha sigut genial” explicava.

 

L’Alqueria del Basket, amb la col·laboració del Festival Internacional de Cine Infantil de València (FICIV), han fet possible una jornada especial que demostra que la instal·lació és la millor seu possible per a albergar qualsevol tipus d'esdeveniment relacionat amb el bàsquet.


TAGS: