Will Thomas, jugador de la jornada 3 en la Liga Endesa

07/10/2018

L'ala-pivot de Valencia Basket Will Thomas ha sigut triat Jugador de la Jornada 3 de la Liga Endesa després de realitzar la millor actuació a nivell estadístic de la seua carrera ACB en la victòria en la pista del UCAM Murcia (68-81) arribant fins als 36 crèdits de valoració. És la primera vegada que l'interior de Baltimore aconseguix este reconeixement com a jugador del Valencia Basket.

 

En un partit en el qual Valencia Basket comptava amb la seua rotació interior reduïda a tres homes, Will Thomas va fer un pas endavant per a aconseguir la millor marca en la seua trajectòria en la Liga Endesa en punts (25), cistelles de dos (8) i valoració (36) per a ser clau en el triomf taronja. L'ala-pivot va aconseguir esta màxima anotació amb un partit quasi perfecte en el tir (8/8 en tirs de dos, un 2/3 en triples i 3/3 en tirs lliures), als quals va afegir huit rebots i quatre assistències per a un total de 36 crèdits de valoració

 

El jugador taronja després de conèixer esta designació es va mostrar “satisfet de poder ajudar a l'equip a guanyar en una situació complicada i en un camp difícil. Hem fet un bon joc durant tot el partit i els meus companys em van trobar en situacions que eren favorables per a mi, per la qual cosa vaig poder anotar molt”.


TAGS: