Acord entre el Valencia Basket i CB Claret per a l'impuls del basket femení

08/10/2018

València Basket, des de la creació de L’Alqueria del Basket, té entre els seus principals objectius l'impuls del bàsquet en la nostra ciutat. Atenent a eixa necessitat, el Club i CB Claret, han aconseguit un acord per a fomentar el creixement de l'equip de Benimaclet i així al mateix temps, el bàsquet en la societat valenciana.

 

Com a part de l'acord, dos jugadores de Valencia Basket competiran en Lliga Femenina 2, en el senior femení de Claret. Lorena Segura, que va debutar el passat cap de setmana amb 12 punts, jugarà vinculada, i Thiama Kamara, en qualitat de cedida. A més, un entrenador de València Basket formarà part del cos tècnic de l'equip de Lliga Femenina 2.

 

D'altra banda, CB Claret disposarà de facilitats per a usar L’Alqueria del Basket quan siga necessari, i els seus tècnics participaran en les activitats que s'organitzen en la casa del bàsquet de formació europeu.

 

D'esta manera, Valencia Basket presta el seu suport perquè Claret continue creixent, impulsant així a un equip històric de la ciutat que en la passada temporada va fer història aconseguint la fase d'ascens a LF1 junt amb el Valencia Basket.


TAGS: