Rebeca Cotano: “Hem de començar al màxim nivell”

11/10/2018

València Basket debutarà esta setmana en Lliga Dia, en el que serà el primer partit de la història del senior femení al màxim nivell nacional. I ho farà a més davant de Perfumerías Avenida, el vigent campió (dissabte 13, 18h, Pavelló Jorge Garbajosa, Torrejón d'Ardoz).

 

L'equip femení va atendre als mitjans de comunicació en el que va suposar el mitja day previ a l'inici de competició. Rebeca Cotano va ser una de les protagonistes. La jugadora valenciana, que debutarà al màxim nivell després d'haver viscut des del començament els inicis de l'equip senior de València Basket, es va mostrar amb ganes d'afrontar l'inici.

 

“Estic algo nerviosa perquè m'agarra de noves i no deixem de començar contra els rivals top de la taula. Però en general amb moltes ganes de començar” deia.

 

“Després de l'última derrota de la pretemporada, ens va vindre bé espavilar un poc, i estem amb ganes de competir. Perfumerías Avenida és molt fort i hem de començar al màxim nivell, ens va a vindre bé” analitzava una vegada finalitzada la pretemporada.

 

Finalment, parlava sobre com d'especial va a ser jugar la Lliga Dia a València. “Debutar en ta casa amb la teua família en els partits, amb companyes amb què has compartit equip tants anys, és un autèntic privilegi”.


TAGS: