Eurosopar Oscar Mayer en el partit de la 7DAYS Eurocup davant Partizan NIS Belgrade

15/10/2018

Oscar Mayer es bolcarà per a crear un ambient especial en el partit de la jornada 3 de la 7DAYS Eurocup davant el Partizan NIS Belgrade (Dimecres 17, 20:45h, Fonteta, Teledeporte) preparant el seu tradicional Eurosopar (hot dog + beguda per 2 euros), amb un concurs a través de les Xarxes Socials per a regalar un Smartwatch,repartint aplaudidors per a crear el millor ambient en la Fonteta i llançant regals de la seua marca en els temps morts.

 

Un concurs per a guanyar un Smartwatch Samsung

Oscar Mayer busca a dos finalistes per a portar-se com a regal un magnífic regal: un Smartwatch Samsung Gear S3 classic. Este premi serà per al guanyador del concurs que es realitzarà sobre el parquet de la Fonteta durant el transcurs del partit. Per a obtindre una de les dues places de finalistes en este concurs, has de ser el més ràpid a contestar alguna de les dues preguntes que anem a plantejar demà en les nostres Xarxes Socials.

 

L'horari de les preguntes és:

Twitter: Dimecres 16, 18:00h i 19:00h

 

4.000 aplaudidors per al #SorollFonteta

Els aficionats que assistisquen a l’encontre trobaran en els seus seients un dels 4.000 aplaudidors de plàstic que Oscar Mayer ha preparat amb la finalitat d'augmentar els decibels i que l'equip puga sentir el suport de la seua afició en una setmana carregada de partits. D'esta manera, Oscar Mayer seguix contribuint a una millora de l'ambient sonor.

 

Eurosopar: hot dog + beguda per només 2 euros

Fidel a la seua cita quan Oscar Mayer anima el partit, no falla una de les iniciatives més acceptades pels aficionats. Tots els assistents al partit podran aconseguir un hot dog i un refresc per només 2 euros. Un sopar perfecte per a gaudir des del principi d'una gran nit europea que els interessats podran aconseguir en les barres de la Fonteta.

 

Concursos i regals en els temps morts

Durant els temps morts del partit es llançaran a les graderies centenars de gorres i pilotes d'Oscar Mayer amb el seu corporatiu color groc i es realitzaran diferents jocs que obsequiaran als guanyadors amb productes d'esta marca. Tampoc faltaran a la cita ni la simpàtica mascota de la marca, Oscar, que unirà les seues forces amb Pam i Maxi per a alçar els ànims del pavelló cada vegada que la pilota es detinga ni el zeppelín d'Oscar Mayer, que sobrevolarà el cel de la Fonteta durant tot el partit.


TAGS: