Valencia Basket prepara ‘La Gran Festa del Bàsquet’ per al diumenge 21 d'octubre

15/10/2018

València Basket es prepara per a viure un dia històric, el primer en què els seus dos primers equips, tant masculí com femení, juguen competició oficial en la Fonteta. Succeirà este pròxim diumenge 21 d'octubre, amb el partit de Liga Dia entre Valencia Basket i Spart Citylift Girona a les 13 hores i amb el partit de Lliga Endesa entre Valencia Basket i FC Barcelona Lassa a les 19:15 hores. Per a açò, el club taronja està desenrotllant una sèrie d'iniciatives per a convertir a este dia 21 en "la gran festa del bàsquet", entre els que es troba la possibilitat de menjar en L'Alqueria del Basket.

 

Comencem amb un partit històric

Valencia Basket - Spar Citylift Girona. J3 Liga Dia. 13 hores

El dia començarà amb un partit per a la història, el debut a casa del València Basket en la Lliga Dia i ni més ni menys que contra l'actual subcampió, el Spar Citylift Girona de Laia Palau. Una cita assenyalada en el calendari per a la que es requerirà la presència de tota la família taronja.

 

Recordem que l'abonament conjunt et dóna dret a l'entrada al partit, així com l'abonament de Lliga Femenina, i que podràs assentar-te en el seient que ho desitges per orde d'arribada, excepte en el sector tancat en VIP. Les portes obriran a les 12 hores del matí.

 

Vine a menjar a L'Alqueria del Basket!

Perquè el descans entre el primer i el segon partit et siga més suportable i pugues quedar-te prop de la Fonteta, València Basket llança la possibilitat que et quedes a menjar en la cafeteria de L'Alqueria del Basket. Per a això, t'oferix un menú bufet de 7 euros que inclou ensalades, arrossos, pasta, fruita i beguda.

 

Si estàs interessat/da en esta opció, serà imprescindible que compres el teu tiquet per al menú des d'este moment i fins al divendres 19 a les 14 hores tant en les nostres oficines de la Fonteta com cridant per telèfon al 963957084 i realitzant el pagament telefònic. Les places són limitades per l'aforament del local, així que compra el teu tiquet com més prompte millor. El menjar començarà a les 14:45 hores a menys que el partit inicial tinga pròrroga.

 

A més de menjar en les instal·lacions de L'Alqueria, podràs disfrutar dels partits de Liga Endesa que es disputaran a les 17 hores i que seran retransmesos en les nostres pantalles, com el Monbus Obradoiro - Real Madrid i el Kirolbet Baskonia - UCAM Murcia.

 

Tanquem amb un altre gran partit

València Basket - FC Barcelona Lassa. J5 Lliga Endesa. 19:15 hores

La Gran Festa del Bàsquet conclourà amb el partit de Lliga Endesa entre València Basket i FC Barcelona Lassa en la Fonteta. Un partit amb tots els luxes davant d'un dels grans equips de la competició, que de moment compte els seus quatre partits per victòries, i que compta amb cares conegudes per a la Fonteta com Pesic, Claver, Oriola o Ribas. Un dia dels grans! El pavelló obrirà les seues portes a les 18:15 hores perquè tots els assistents puguen disfrutar de les activitats prèvies al partit.


TAGS: