Anna Gómez i María Pina, un ràpid retrobament en Gernika

16/10/2018

Poc de temps ha hagut de passar per a tornar a xafar el que va ser el seu parquet la temporada passada. Anna Gómez i María Pina, tornen al Maloste, on van jugar com a locals una i dos temporades respectivament.


Per a ambdós serà una trobada especial. "Va a ser especial perquè hi ha molta gent que tinc ganes de veure. He estat dos anys allí content i feliç, he estretit molts llaços, sobretot xiquetes que entrenava allí. Tenim ganes de poder anar i emportar-nos la victòria" deia María Pina. Anna Gómez la secundava. "És un club genial, un club molt familiar. He estat un any encantada allí i serà especial" comentava.

 

La aler de Benetússer valorava a més els canvis en el rival. "Han canviat molt, encara que la forma de jugar de Mario siga la mateixa. És un equip defensiu, juguen com nosaltres, molt obertes, en els partits que hem vist solen anar a mossegar i crec que seguiran en eixa línia. Tenen jugadores molt talentoses difícils de defendre però crec que amb el nostre treball d'equip podrem ajudar-nos per a fer-ho" analitzava.


Es tracta d'una pista complicada, i Anna Gómez ho sap. "És una pista complicada i un partit complicat. Hem de pensar que no guanyarem en el minut 1, sinó que haurem de treballar molt per ser una pista complicada en la que ens van a exigir al màxim" pronosticava.

 

Dos jugadores amb experiència en la competició que saben a la perfecció de la dificultat d'esta segona jornada, en la que València Basket buscarà la seua primera victòria.


TAGS: