Zurich posa l'animació en el partidàs del diumenge davant el Barça Lassa

19/10/2018

El partidàs de la jornada 5 de la Liga Endesa entre Valencia Basket i el FC Barcelona Lassa (diumenge 21, 19:15h, Fonteta, #Vamos) tindrà un col·laborador d'excepció amb el patrocini de ZURICH. La companyia asseguradora es farà càrrec de l'animació d'este encontre omplint el pavelló amb les seues maraques unflables, amb concursos per a regalar pilotes i samarretes signades i amb la presència del seu zeppelín sobrevolant el cel de la Fonteta.

 

#SorollFonteta amb les maraques unflables de Zurich

Els aficionats que assistisquen a l’encontre trobaran en els seus seients una de les 4.000 maraques unflables amb els colors corporatius de Zurich Assegurances per a pujar el volum de la Fonteta i que l'equip puga sentir el suport de la seua afició en este encontre. A més es distribuiran 4.000 aplaudidors taronges amb el lema “Més Taronja que Mai”. No oblides plegar el teu aplaudidor per a no parar d'animar a l'equip des del salt inicial fins a la botzina final.

 

Tres guanyadors amb els concursos de Zurich

Zurich Assegurances ajudarà a crear un ambient festiu i familiar donant als assistents a l’encontre l'oportunitat de participar en tres concursos diferents en el qual els guanyadors es portaran un magnífic premi: un pack format per una camiseta oficial del Valencia Basket i una pilota del nostre equip signada pels jugadors de la primera plantilla masculina. Els finalistes triats a través de les Xarxes Socials competiran sobre les taules de la Fonteta per portar-se este regal

 

Per a aconseguir una de les sis places de finalista per a este concurs, has de ser el més ràpid a respondre alguna de les sis preguntes que es formularan a través del compte oficial de Twitter del Valencia Basket. Les preguntes es realitzaran en els següents horaris: 16:30h, 17:00h, 17:30h, 18:00h, 18:30h i 19:00 hores. D'altra banda, Zurich tematitzará els exteriors del pavelló amb els seus habituals globus gegants i lones i farà volar el seu zeppelín a l'interior de la Fonteta.

 

Torna el Triple Solidari de Bankia

El descans entre el primer i el segon quart d'este partit entre Valencia Basket i el Barça Lassa serà l'escenari per a donar el tret d'eixida a la cinquena temporada del ‘Triple Solidari’ de Bankia. De nou cadascun dels encerts des del centre de la pista dels llançadors pujarà en 100 euros l'import reflectit en el Marcador Solidari, una quantitat que Bankia donarà a final de temporada a la Fundació València Bàsquet 2000. Per a esta nova temporada, dos jugadors de L’Alqueria del Basket estaran acompanyats per dos aficionats que eixiran triats en les Xarxes Socials del Valencia Basket.

 

Si vols ser un dels competidors que prove fortuna llançant des de la meitat de la pista de la Fonteta, has de donar-nos la teua raó per a ser triat com a finalista en este concurs en la publicació que eixirà en el matí del divendres 19 d'octubre en la pàgina oficial de Facebook del Valencia Basket. Entre les millors respostes es triarà als dos llançadors per al concurs del diumenge, que podran assistir al partit davant el Barça Lassa i provar els seus dots des de la llarga distància. Els participants tenen el repte de seguir afegint encerts a un Marcador Solidari ja reflectix la xifra de 3.350 euros com a resultat dels 67 triples anotats pels jugadors taronja dels primers equips masculí i femení després dels primers nou partits de la temporada.

 

Luanvi regala un pack de pilota daurada i camiseta signada

En el descans entre el tercer i l'últim quart, Luanvi ha preparat un concurs en el qual el guanyador es portarà com a premi un pack format per una pilota daurada Molten Gold Basketball i una camiseta oficial de joc del Valencia Basket signada per tota la primera plantilla de l'equip taronja.


TAGS: