Arriba el Whatsapp de Formació d'entrenadors

24/10/2018

Novetat per a esta temporada! Tots els entrenadors que ho desitgen, sense importar el seu club de procedència, podran subscriure's al servici de comunicació de L’Alqueria del Basket per als clínics i esdeveniments que s'organitzen en la instal·lació: el nou Whatsapp de Formació d'entrenadors. Rebran gratuïtament informació de les pròximes jornades i novetats que es produïsquen en quant a activitats obertes de formació.

 

Passos que s'ha de seguir per a donar-se d'alta en el servici:

 

1. Memoritza en l'agenda del teu mòbil el telèfon 683 16 83 11 amb el nom WhatsApp Formació d'Entrenadors o amb el nom que desitges.

2. Envia un missatge de Whatsapp a eixe mateix contacte indicant que desitges rebre la informació del nostre servici.

3. Rebràs un missatge explicant la política de privacitat del servici. Per motius legals, hauràs de contestar indicant si l'acceptes amb un simple “Sí” o “No”. En cas afirmatiu, seràs subscrit com més prompte millor.

 

Poden sol·licitar este servici tots els entrenadors que ho desitgen.

 

València Basket llança este servici a través de L’Alqueria del Basket com una ferramenta de comunicació de cara a mantindre informats tots els entrenadors i continuar fomentant el bàsquet en la nostra ciutat. Este servici, de moment, no servirà perquè els entrenadors puguen dirigir-se al club a través d'este sistema, quedant per a eixa comesa el telèfon 961215543, el correu electrònic recepcion@alqueriadelbasket.com o les xarxes socials del club.


TAGS: