Ponsarnau: “Hem de controlar la capacitat de desbordar del Montakit Fuenlabrada”

26/10/2018

L'entrenador de Valencia Basket, Jaume Ponsarnau va atendre als Mitjans de comunicació en la prèvia del partit de la jornada 6 de la Liga Endesa, en el qual l'equip taronja rebrà al Montakit Fuenlabrada (diumenge 28, 17:00 hores, Fonteta, Movistar Deportes) i ha comentat que “juguem contra un equip amb molt talent, especialment concentrat en la posició d’aler. Jo diria que tenen major capacitat acumulada per a desbordar que qualsevol altre equip de la Liga Endesa. I açò és una cosa que hem de defensar bé, amb responsabilitats individuals i col·lectivament bé. Ells han canviat d'entrenador, però no ha sigut un canvi de tornar a començar. Està jugant molts dels sistemes i amb la mateixa filosofia de l'equip que jugava l'any passat. L'única diferència és que tenen un equip un poc més llarg, especialment en les posicions exteriors”.

 

El tècnic taronja recalcava que “es nota que estan còmodes amb este equip llarg i estan traient punts de molts jugadors com per exemple Marc García o Álex Llorca, que té una presència més important. A més de donar-li més confiança a Rupnik, el fitxatge de Bellas els dóna molta xispa per a traure avantatges. I tenen un joc interior, a l'espera de Nogueira, molt equilibrat que ajuda al fet que els seus exteriors tinguen eixe joc. Tenen dinamisme, tenen tir com en el cas de Clark. Fins i tot amb l'opció que estan tenint ara d'usar a Eyenga de quatre”.

 

Ponsarnau ha comentat en la roda de premsa que Guillem Vives arrossega uns problemes musculars que no haurien d'impedir-li jugar l’encontre del diumenge i que es mantenen les tres baixes que l'equip ha tingut en les últimes trobades. L'entrenador de Valencia Basket ha actualitzat l'estat de la lesió de l'escorta balear assenyalant que “la seua esquena evoluciona positivament, però no massa positivament, i fa que el tema s'allargue. Hem de ser pacients amb ell”


TAGS: