El Punt d'Animació Taronja impulsa als corredors en una Mitja Marató VTA de rècord

28/10/2018

El Punt d'Animació Taronja de la Plaça de l'Ajuntament de València ha tornat a ser un dels referents a l'hora de recolzar als corredors que este matí han pres part en una Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP en la qual el kenyà Abraham Kiptum ha batut el rècord del món i ha marcat una nova plusmarca en parar el cronòmetre en 58 minuts i 18 segons.

 

En una edició de la Mitja Marató VTA en la qual s'ha tornat a buscar implicar a la ciutadania tant en la participació en la carrera com acudint a animar a través de la campanya Ni un KM sense ànims!, el Punt d'Animació Taronja situat en el quilòmetre 16,8 del recorregut ha sigut un dels que més persones aficionades a l'esport ha atret per a donar-los el seu suport i la seua calor als participants que passaven per baix de l'arc taronja instal·lat per a l'ocasió. I tot açò amb la inestimable ajuda i l'animació de la mascota del Valencia Basket, PAM.

 

Protagonisme per al Valencia Basket Running Team

Més de 70 corredors del Valencia Basket Running Team han estat presents en la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, per la qual cosa el taronja de les seues camisetes ha tornat a convertir al nostre equip de running en un dels més nombrosos de la competició. Tots els corredors taronja s'han pogut beneficiar de la carpa hospitality del Club, amb guardarropia i servei post-carrera per a tots els membres del nostre Running Team.


TAGS: