La secretària d'Estat per a l'Esport, María José Rienda, visita a l'equip femení de Valencia Basket

30/10/2018

La secretària d'Estat per a l'Esport, María José Rienda, ha visitat esta vesprada l'entrenament del Valencia Basket femení en L’Alqueria del Basket. Les jugadores, li han entregat una camiseta signada per tot l'equip, han agraït la seua visita i han posat al costat d'ella en finalitzar la sessió de treball.

 

La secretària d'Estat per a l'Esport no ha volgut deixar passar l'oportunitat de conèixer les instal·lacions de la casa del bàsquet europeu, en una visita guiada per L’Alqueria del Basket que ha tingut lloc després del contacte amb l'equip entrenat per Rubén Burgos.

 

Després de la visita a L'Alqueria del Basket, María José Rienda visitarà el Poliesportiu Municipal de Benimaclet de València, que va ser recentment classificat pel Consell Superior d'Esports com a Centre Especialitzat d'Alt Rendiment (CEAR) de Judo. La secretària d'Estat per a l'Esport serà rebuda allí per Salva Gómez, president de la Federació Valenciana de Judo, els judoques olímpics Laura Gómez i Sugoi Uriarte, Maite Girau, regidora d'esports de l'Ajuntament de València, Josep Miquel Moya, Director General d'Esports de la Generalitat, a més d'Elena Tejedor, directora de la Fundació Trinidad Alfonso.

 

Aprofitant la seua estada, María José Rienda assistirà esta nit al partit de la jornada 5 de la 7DAYS Eurocup que mesurarà en la Fonteta al primer equip masculí del Valencia Basket enfront del Dolomiti Energia Trento.


TAGS: