MILAR animarà el partit davant Mann Filter Casablanca

31/10/2018

El partit de la jornada 5 de la Lliga Dia entre València Basket i Spar Citylift Girona (dijous 01, 19:00h, Fonteta, Àpunt) tindrà un col·laborador d'excepció amb el patrocini de MILAR. La companyia es farà càrrec de l'animació d’este partit.

 

Busquem dos finalistes en twitter

Durant el dia de hui, València Basket formularà una pregunta en Twitter per a poder guanyar una cafetera de càpsules dolce gusto. La pregunta es realitzarà este mateix matí i d'ella eixiran per sorteig 2 finalistes que jugaran demà dijous pel premi en el parquet de la Fonteta.

 

Regal de camisetes durant els temps morts

Un bon reflex d'esta col·laboració és el regal que hi haurà per als aficionats presents cada vegada que hi haja temps mort en pista. Cents camisetes es repartiran entre els presents en la grada, un obsequi que serà un bon record del partit de les xiques de Rubén Burgos. D'altra banda, la Cámara Swish s'encarregarà d'ambientar les grades, reptant als espectadors a què ballen junt amb Pam i Maxi.

 

Aplaudidors per a les grades

L'equip femení busca la seua segona victòria i per a això necessitarà el suport dels aficionats taronja més que mai. Sempre que es facen sentir i ajuden a les xiques, València Basket posarà a disposició dels seus aficionats 2000 aplaudidors en les portes del pavelló. A més, MILAR posarà a disposició dels aficionats 3000 fullets informatius en les grades.

 

Torna el Triple Solidari de Bankia

La quinta temporada del “Triple Solidari” de Bankia tindrà un nou capítol en este partit. De nou cada un dels encerts des del centre de la pista dels llançadors pujarà en 100 euros l'import reflectit en el Marcador Solidari, una quantitat que Bankia donarà a final de temporada a la Fundació València Basquet 2000. Per a esta nova ocasió, les jugadores del Cadet A Claudia Contell i Gala Camarena, estaran acompanyades per dos aficionats que eixiran triats en les Xarxes Socials del València Basket.

 

Si vols ser un dels competidors que prove fortuna llançant des de la mitat de la pista de la Fonteta, has de respondre en la publicació de Facebook ja present en el compte de València Basket fins a les 18 hores de hui. Els participants tenen el repte de continuar afegint encerts a un Marcador Solidari ja reflectix la xifra de 6300 euros com resultat dels 125 triples anotats pels jugadors taronja dels primers equips masculí i femení després dels primers nou partits de la temporada.

 

Activitats en l'anell

Hi haurà punts d'animació en l'anell del pavelló durant els instants previs als dos partits. Pintures Isaval s'encarregarà de pintar cartells d'animació per als aficionats que vullguen usar-los per a recolzar les xiques durant el partit.

 


TAGS: