Tamara Abalde: “Mann Filter té un joc molt agressiu”

31/10/2018

El partit que mesura demà a València Basket i Mann Filter Casablanca (dijous 01, 19h, Fonteta, Àpunt) ens porta un bonic retrobament, que en esta ocasió tindrà lloc fora del parquet. Tamara Abalde rebrà a les seues excompanyes, després d'haver jugat l'última temporada a Saragossa.

 

La gallega no podrà estar sobre la pista, ja que continua la seua recuperació de la tendinitis que li va impedir jugar davant a IDK Gipuzkoa, però ningú millor que ella per a analitzar al pròxim rival de València Basket.

 

“Les seguisc de prop, i crec que l'equip ha canviat prou, i la forma de jugar també. Té un joc molt agressiu i basat sobretot en la defensa, segur que serà un partit complicat” deia la jugadora.

 

No obstant això, després d'haver aconseguit la primera victòria, Abalde veu les seues companyes totalment preparades per a intentar allargar el bon moment. “Les veig bé, crec que des de pretemporada venim fent un treball molt bo que no s'havia materialitzat en victòries perquè havíem tingut partits molt complicats per a començar, però crec que esta primera victòria ens va a servir per a agafar confiança i estic segura de què anirem a més” analitzava.

 

València Basket buscarà el primer triomf a casa de la seua història en el màxim nivell del bàsquet femení nacional.

 


TAGS: