Valencia Basket s'estrena en la Fonteta amb un gran partit coral (89-62)

01/11/2018

València Basket va sumar el seu primer triomf a casa en la Liga Dia, i ho va fer amb tots els luxes, superant Mann Filter Casablanca, tercer classificat la passada temporada i que arribava al partit després de dos victòries consecutives.

 

Els primers instants van ser igualats, amb Laia Flores comandant el joc aragonés i Meiya Tirera sostenint a les taronja. Mann Filter es posava per damunt en el marcador, però un triple d'Anna Gómez va despertar a València Basket, que va començar a xafar l'accelerador. Les taronja van acabar el primer parcial dalt amb un altre triple de Bettencourt, i en el segon quart van fregar la perfecció.

 

L'aportació coral, amb Pina, Cotano, Díaz, Moore i una esplèndida Joy Adams, va deixar sense opcions a un Mann Filter que no trobava solució, a pesar dels intents de Fabián Téllez. La aler americana va liderar el parcial de 12-0, per a aconseguir l'equador del partit amb 16 de valoració gràcies als seus 8 punts i 6 rebots (44-21).

 

En la represa ho intentava Mann Filter, però seguia molt inspirat València Basket. Irene Garí es va unir a la festa davall la gran direcció d'Anna Gómez, que repartia assistències de tots els colors. Les de Téllez, no obstant això, van reduir la distància de la mà de Lahuerta, que va anotar dos triples quasi consecutius.

 

A l'últim parcial s'arribava amb diferència de 23 punts i el partit pareixia controlat. No obstant això mai es van rendir les visitants, que ho van intentar amb intensitat fins al final, però Irene Garí estava entonada, i anul·lava qualsevol intent de reduir la diferència a base de triples. Al final, les taronja van controlar la diferència a la perfecció, i la victòria es va quedar a casa.

 

Gran joc coral l'exhibit per València Basket, que aconseguix el seu segon triomf consecutiu i el primer de la seua història davant de la seua afició en Liga Dia, amb 4100 persones presenciant la gesta de les xiques de Rubén Burgos.


TAGS: