Valencia Basket i “Mamás en acción” inicien el sèptim projecte One Team

07/11/2018

La sèptima edició del programa de Responsabilitat Social Corporativa liderat i impulsat per Euroleague Basketball ja ha vist la llum, amb el primer entrenament en les instal·lacions de L'Alqueria del Basket. En este sèptim projecte de València Basket en "One Team"; s'emprarà la pràctica del bàsquet com a vehicle per a promoure el benestar i la inclusió social. El Club taronja treballarà esta vegada amb "Mamás en Acción", amb l'objectiu d'incentivar a aquells xiquets que no disposen de la proximitat de les seues famílies, xiquets que són tutelats pel govern local i residixen en centres i residències infantils habilitades per a això.

 

En esta primera sessió, un grup de treball format per 10 jóvens, han conegut els seus entrenadors: Paco Pardo, Pepe Casares i Juanjo Rojo. I han tingut una primera aproximació a la metodologia de les sessions "One Team" un programa que desenrotllaran fins mitjan de març. Com en les sis temporades anteriors, el projecte tornarà a comptar amb el patrocini de l'Obra Social La Caixa.

 

Víctor Luengo, Team Manager de Valencia Basket per al Projecte One Team, va comparéixer per a donar el tret d'eixida als entrenaments i va assenyalar que “per a nosaltres des de València Basket és molt important el projecte d'One Team, portem 6 anys i 7 projectes, involucrats des del principi, i enguany junt amb "Mamás en Acción", una ONG que ajuda a xavals, entre els dos, intentar traure este projecte avant”.

 

Serà el segon projecte que es duga a terme en L'Alqueria del Basket, “on podem fer un gran treball, que serà la casa de tots, del bàsquet en general, i com no podia ser de cap altra manera, d'estos projectes que són tan interessants per a nosaltres i per a la societat en general" explicava.

 

Deu sessions, un objectiu

Este projecte “One Team VI” té planificades deu sessions d'entrenament que es desenvoluparan els dimarts des de demà 9 de gener a la vesprada fins a mitjan març. Amb elles, es busca que els participants visquen experiències positives i desenvolupen hàbits saludables de superació personal que puguen ser transferits a l'àmbit escolar o laboral. Tot açò a través de l'aprenentatge dels conceptes bàsics d'un esport col·lectiu com el bàsquet, que ajudarà als participants a conèixer els valors de sacrifici i responsabilitat que es deriven de l'exercici organitzat, usar l'esport com a fórmula de desenvolupament personal i canalitzar els seus passos cap a que puguen trobar en la pràctica de qualsevol activitat esportiva una via per a créixer com a persones.

 

Mamás en Acción

En Mamás en Acción es convertixen, sempre de manera altruista, en mamàs i papàs per unes hores d'aquells xiquets que no disposen de la proximitat de les seues famílies, xiquets que són tutelats pel govern local i residixen en centres i residències infantils habilitades per a això, amb l'objectiu que estos xiquets reben l'afecte i l'atenció que requerix una personeta de la seua edat.


TAGS: