Ponsarnau: “Treballarem al 100% per a respondre i jugar bé”

09/11/2018

L'entrenador de Valencia Basket, Jaume Ponsarnau ha assenyalat en la prèvia del partit de la jornada 8 de la Liga Endesa davant el Baxi Manresa que “anem a jugar contra un equip que en quant a característiques és el pitjor equip contra el qual podem jugar ara. Juguen amb molta confiança, amb molta determinació, amb molta desimboltura, valents. Tenen jugadors amb molta qualitat i jugadors que tenen molt talent. I tot en un moment de màxima confiança per a ells i vénen a jugar contra un equip que necessita guanyar. I tot açò convertix el del dissabte en un partit molt més difícil i molt més complicat”.

 

El tècnic taronja no dubta a assenyalar que “som el Valencia Basket i sabem que hem de donar una resposta bona i adequada a este partit. Hem de seguir treballant per a trobar el nostre millor nivell, controlar les seues qualitats i estar sempre atents al seu talent i controlar-los també perquè en qualsevol moment poden aparèixer. Valore molt que és un equip amb molt bon equilibri entre joves i veterans. Joves que es van fitxar per a ascendir de LEB a la Liga Endesa i l'aposta va eixir bé i tenen jugadors amb un gran futur en l'ACB. Evidentment mencionar el treball del staff i de l'entrenador Joan Peñarroya, que sempre aconseguix que els seus equips tinguen molta confiança i que arriben a un nivell molt alt de competitivitat”.

 

Malgrat arribar a este encontre amb dues derrotes consecutives, Jaume Ponsarnau considera que la línia de treball és la correcta per a acabar aconseguint l'objectiu: “Estic convençut del que he de fer jo, que és treballar amb els meus jugadors, amb el meu equip i els meus companys de staff al 100% per a fer-ho tan bé com siga possible. Sóc un entrenador que s'ha considerat l'adequat per a estar en este projecte perquè entenia el projecte i entenia que les coses s'han d'anar construint. És cert que els resultats no han acompanyat, que tampoc juguem com volem jugar, que fins i tot no defensem com volem defensar. Però estem en construcció, en creixement. Crec que estem en el camí, l'equip ahir va entrenar de meravella. Estic convencut que hui també va a entrenar de meravella i este és sens dubte el camí per a aconseguir el que volem: jugar bé al bàsquet i que la Fonteta estiga amb nosaltres”. 


TAGS: