Rubén Burgos: “El grup arriba motivat i il·lusionat per a competir al màxim”

09/11/2018

L'entrenador de València Basket, Rubén Burgos, ha analitzat la prèvia del partit de la jornada 6 de la Liga Dia, en el que l'equip taronja es mesurarà a Snatt’s Femení Sant Adrià (dissabte 10, 20 hores, Marina Besòs, Teledeporte) i hi ha assenyalat que “el seu inici és molt paregut al nostre, complicat, amb resultats adversos. Però han sabut anar refent-se, amb el fitxatge de Simmons també, i trobant una estructura de joc que les fa ser perilloses sobretot en la seua pista, on són molt agressives en defensa i intenten jugar a un ritme alt”.

 

El tècnic espera que siga un partit molt diferent del que es va disputar en pretemporada: “Pretemporada és pretemporada, els resultats són anecdòtics i el que importa és el treball, intentarem que sí ens servisca a nivell de sensacions perquè és una pista en què ja hem jugat, però ara en competició tot és a cara de gos i hem d'arribar el millor preparades possible” explicava.

 

València Basket afrontarà el partit després d'una setmana de preparació intensa: “La setmana de treball ha sigut molt positiva, els focus que volíem treballar de cara a Sant Adrià els hem treballat, amb anotació de Simmons, Coulibaly i Keita que són jugadores potents i la versatilitat de Jespersen i Dunham. Tenen jugadores de la casa que juguen amb ritme, la base Aina Ayuso té molta projecció i hem treballat basant-se en això i a créixer nosaltres sobre les nostres coses i en el procés en què estem. El grup arriba motivat i il·lusionat per a competir al màxim” concloïa.


TAGS: