Maria Bettencourt: “Estic orgullosa del treball realitzat”

22/11/2018

Maria Bettencourt s'incorporarà demà de nou a la dinàmica de València Basket després del seu doble partit internacional classificatori per a l'Eurobasket amb Portugal. L'escolta, com és habitual, continua acumulant experiència amb les millors del seu país.

 

El balanç per a la selecció lusa és positiu. Si bé ahir van ser derrotades folgadament per Gran Bretanya, les portugueses van aconseguir la seua primera victòria davant d'Israel dissabte passat en un gran partit que es van portar a casa per 75-72.

 

L'actuació de la jugadora de València Basket no ha passat desapercebuda. Davant d'Israel, va ser una de les líders en anotació del seu equip, amb 16 punts, 4/6 en triples i 20 de valoració, col·laborant a la victòria del seu equip. En terres angleses, va tindre bons minuts a pesar del que es va complicar el partit per a acabar amb 7 punts.

 

“Per a mi vestir la camiseta de Portugal no té preu. Sóc molt feliç amb les meues companyes. Estic orgullosa del treball que hem fet, som un equip jove però amb una capacitat de lluitar increïble. Hem tingut partits molt bons que podíem haver guanyat, només ens queda donar eixe pas avant en els últims moments, però estem creixent a poc a poc i a l'estiu seguirem amb el treball perquè és l'únic camí” declarava la jugadora.

 

Ara tornarà a vestir de taronja en la volta de la Lliga Dia. “Tinc moltes ganes de tornar amb el meu equip, el diumenge torna la lliga i hem de seguir amb el bon treball que estem fent” concloïa.

 


TAGS: