A la venda les entrades per als partits del mes de desembre en la Fonteta

26/11/2018

Valencia Basket posa des d'este matí a la venda les entrades per als cinc partits que es jugaran en la Fonteta durant el mes de desembre. El primer equip masculí jugarà tres encontres com a local, amb les localitats a la venda des d'un preu de 20 euros per a cadascun d'ells. Han eixit a la venda les entrades per als partits davant MoraBanc Andorra (jornada 11 de la Liga Endesa, dissabte 8, 18:00h, Movistar Deportes), Zenit St.Petersburg (jornada 9 de la 7DAYS Eurocup, dimarts 11, 20:30h, Teledeporte) i Tecnyconta Zaragoza (jornada 14 de la Liga Endesa, dissabte 29, 20:30h, Movistar+).

 

Per la seua banda, el primer equip femení disputarà dos encontres a casa durant el mes que ve, mesurant-se al Quesos El Pastor (jornada 10 de la Liga Dia, dissabte 15, 19:15 hores) i al Durán Maquinària Ensino (jornada 12 de la Liga Dia, divendres 28, 20:00 hores). Les entrades per a estos dos partits estan disponibles a un preu únic de 5 euros.

 

Llistat de preus per als partits davant MoraBanc Andorra, Zenit St.Petersburg i Tecnyconta Zaragoza

Grada Fons

20 euros

Grada Lateral

20 euros

Cistella

20 euros

Preferent

30 euros

Tribuna Corba

30 euros

Tribuna Lateral

40 euros

Tribuna Central

50 euros

VIP

90 euros

 

 

Allibera el teu seient

El Club vol recordar als posseïdors de passes combinats de temporada que no vagen a ocupar les seues localitats en qualsevol dels encontres del primer equip masculí en la Fonteta que poden cedir-les per a la venda lliure i d'eixa forma donar-li l'oportunitat a un altre aficionat perquè done el seu alè a l'equip en cada partit.

 

Els abonats poden alliberar la seua localitat per a aquest partit fins a a dues hores abans del començament de la trobada.

 

Els abonats poden alliberar la seua localitat per a este partit fins a dos hores abans de l’inici del partit.

 

Com allibere la meua entrada?

1.    Entra a la web oficial de Valencia Basket

2.    Busca i accedix a “Entrades i abonaments”

3.    Punxa a la pestaña “On-line”

4.    Entra en “Zona Personal”. Posa el teu e-mail i contrasenya en els espais habilitats per a açò. Si encara no t'han assignat una contrasenya associada al teu correu electrònic, has de sol·licitar-la cridant a les Oficines de Valencia Basket al número 96 395 70 84 (de 9:30h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h)

5.    Dins de “Zona Personal”, busca la pestanya amb el nom “Zona Abonaments” que apareixerà a l'esquerra de les teues dades personals i fes clic en ella

6.    Quan aparega el teu llistat d'abonaments vigents, clica en “Eventos” dins de l'abonament que desitges alliberar.

7.    Apareixerà en eixe moment el llistat de partits disponibles. Punxa a “Alliberar” per a posar el teu seient en venda lliure per al partit que hages seleccionat

 

Quins beneficis té alliberar el meu seient?

A més d'ajudar al fet que la Fonteta present el millor aspecte possible en un gran partit, alliberar el seient també té un benefici per a l'abonat que decidix usar esta opció. Si la localitat que hages alliberat es ven abans de dos hores del partit, obtindràs un descompte que s'aplicarà a l'abonament de la pròxima temporada. En cas de no renovar l'abonament, eixe descompte es perdrà de manera definitiva. La relació de descomptes segons sectors és la següent:

 

Descompte

 

Grada Fons/Lateral

4 €

Cistella

5 €

Preferent/Tribuna Corba

7 €

Tribuna Lateral

8 €

Tribuna Central

10 €

VIP

20 €

 

Els descomptes per este tipus de promoció no podran superar el 70% del preu del teu abonament de la temporada que ve.

 

Com recuperar el teu abonament?

Si has alliberat la teua entrada però finalment pots vindre al partit, pots recuperar la teua localitat sempre que no s'haja venut. Seguint els mateixos passos que vas fer per a alliberar el teu seient, en arribar al pas 7, en el llistat de partits t'apareixerà l'opció de punxar en el botó “Recuperar” per a tornar a activar el teu abonament per a l´encontre per al qual havies cedit la teua localitat.

 

Fins a quan pots recuperar l´entrada?

El termini límit per a recuperar un seient alliberat és dos hores abans de cadascun dels partits. Una vegada passat eixe límit, les entrades alliberades que no hagen sigut adquirides per un altre espectador ni recuperades pel titular de l'abonament quedaran a la disposició del Club sense possibilitat de benefici per a l'abonat.

 

Cóm saber si la teua entrada s´ha venut?

Si vols saber si l'entrada que has alliberat ha sigut adquirida per una altra persona, el procés és similar al de la compra de localitats. Entra en la web de Valencia Basket, busca primer la pestanya “Entrades i abonaments” i dins d'ella “On-line”. T'apareixerà en eixe moment l'opció de comprar entrades per al partit de presentació.

 

Punxa en l'opció “Comprar Entrades”, busca el teu sector dins del plànol virtual de la Fonteta i una vegada dins del sector localitza el seient que hages alliberat. Si apareix acolorit en verd és que el seient no ha sigut comprat per ningú. Si apareix en color roig, significa que algú ja ha adquirit eixe espai per al partit en qüestió i ja no pots recuperar-ho per al dimecres.

 

En qualsevol cas, una vegada esgotat el termini per a alliberar el seient, el club comunicarà als seus abonats si el seu seient s'ha venut i per tant, si se li aplicarà el descompte en l'abonament de la temporada següent, o si per contra no s'ha produït la venda de la seua localitat. 


TAGS: