L’Alqueria del Basket, de nou amb la selecció espanyola

26/11/2018

El treball realitzat en L’Alqueria del Basket continua donant els seus fruits, en forma de noves convocatòries amb la selecció espanyola com a premi a l'esforç diari dels integrants del planter de València Basket. Es tracta en esta ocasió de dos jugadors del Planter Masculí i una del Planter Femení, que tindran l'oportunitat de continuar creixent junt amb els millors jugadors nacionals.

 

Diego Rivas, jugador del cadet A què entrena Juanjo Rojo, ha sigut convocat per la selecció espanyola sub16, per a una concentració en Íscar que tindrà lloc del 3 al 8 de desembre. Allí la presència de València Basket serà doble, ja que Xavi Albert, entrenador del júnior A, també formarà part de l'expedició com a tècnic assistent. Els últims dies de la concentració, a més, la selecció disputarà un torneig internacional preparatori.

 

D'altra banda, Carlos Campillos, jugador del cadet B masculí de Suso Seoane, també ha sigut convocat per la selecció espanyola sub15, per a una concentració que tindrà lloc en la mateixa localitat, Íscar, del 3 al 6 de desembre.

 

Finalment, Frida Cecchi, jugadora del cadet A femení de Manolo Real, formarà part de l'expedició de la selecció espanyola sub16. La jugadora disputarà a les ordes d'Ana Junyer el III Memorial Juan de Mena a Zamora, torneig internacional preparatori de cara a l'Eurobasket 2019.

 

Esta convocatòria és un reflex clar de l'evolució que mostren els jugadors taronja, gràcies al treball realitzat en el planter i a les possibilitats que oferix la casa del bàsquet europeu de formació.


TAGS: