Guillem Vives: “L'aturada ens ve en bon moment per a seguir millorant”

27/11/2018

El base Guillem Vives ha repassat l'actualitat del Valencia Basket després de la primera sessió de treball de hui dimarts. Un entrenament en el qual han faltat els quatre jugadors internacionals, encara que el jugador taronja creu que estes dues setmanes abans del pròxim partit oficial van a ser productives per a progressar: “L'aturada pels partits de seleccions ens ve en un bon moment. Tenim jugadors per a recuperar, també hem de millorar moltes coses i crec que tenim temps suficient perquè es note també una millora en tots els aspectes que el cos tècnic creu que hem de millorar i incorporar jugadors nous”

 

L'equip taronja tornarà amb dos partits a casa davant MoraBanc Andorra i Zenit St. Peterburgo, dos encontres en els que un triomf acostaria un poc més els primers objectius. Vives té clar, que tant en esta primera recta de partits com al llarg de la temporada, “les victòries grans donen confiança al grup, a la gent també se li nota més i al final també ho notem nosaltres que en un partit gran tots disfrutem més”.

 

València Basket va arribar a la parada per a les finestres de FIBA després d'encadenar dos triomfs en l'última setmana de competició. Guillem recorda que “a Belgrad varem traure el caràcter en un moment complicat. El grup es va fer fort, va creure en les possibilitats després d'una derrota dura i vam demostrar que vam saber competir bé en un camp difícil i en un moment del partit clau per a nosaltres. I en l'últim partit a casa també. Afrontàrem un inici difícil i vam saber gestionar el partit per a arribar amb una àmplia victòria al final i tindre eixa tranquil·litat”.

 

Després del triomf davant els donostiarres, l'entrenador Jaume Ponsarnau va destacar el paper de Guillem Vives en defensa i va assenyalar que havia estat pletòric físicament. Una sensació que el propi base català confirma: “Va ser un partit en el qual em vaig notar amb la major capacitat d'intensitat des de fa temps. I espere aconseguir-ho amb regularitat per a, com es va vore en l'últim partit, crec que açò va ajudar a l'equip per a sobretot en defensa començar més agressius, ens va permetre córrer d'una manera diferent. I estic buscant açò, la regularitat en este aspecte d'intensitat. També em vénen dues setmanes perfectes per a afrontar el que queda i amb el cap tractar de fer el mateix treball, que és el que em demana Jaume”.

 

El partit davant MoraBanc Andorra encara queda un poc llunyà (es jugarà la vesprada del dissabte 8 de desembre) però ja apareix en l'horitzó com el pròxim compromís per al quadre taronja. Sobre l'equip andorrà, Guillem Vives destaca que “ja porten anys fent molt bé les coses. Tenen un projecte molt bo, amb jugadors que ja porten anys amb ells. I amb jugadors nous com pot ser Ennis, que està molt en forma i està anotant molt. Tenim dues setmanes per a preparar-ho i pensar, perquè no, en el partit d'Andorra. És un partit important, un partit gran per a nosaltres i cal demostrar que hem tingut estes dues setmanes per a treballar i que es veja el treball realitzat, sobretot ací a casa”.


TAGS: