Tornada al treball amb la ment posada en l’encontre davant de MoraBanc Andorra

03/12/2018

Després dels dos dies de descans dels quals ha disfrutat la plantilla a causa del paró de la competició pels partits de seleccions de les finestres FIBA, el primer equip masculí del Valencia Basket ha tornat hui al treball amb una doble sessió en la qual encara no ha pogut comptar amb tots els seus efectius.

 

Amb el duel davant el MoraBanc Andorra en l'horitzó (dissabte 8, 18:00h, Fonteta, entrades a la venda des de 20 euros), els homes de Jaume Ponsarnau han realitzat este matí una sessió de gimnàs i tir i esta vesprada un entrenament en pista. Els internacionals espanyols Alberto Abalde i Sergi García han estat esta vesprada presents en la Fonteta després de formar part de la plantilla que va classificar a Espanya per a la Copa del Món 2019 amb el triomf d'ahir davant Ucraïna a Tenerife i han realitzat una part de la sessió d'entrenament vespertina.

 

Els altres dos jugadors que van participar amb les seues seleccions en estes finestres, Bojan Dubljevic (19,5 punts, 7,5 rebots i 21,5 de valoració en les seues dues victòries amb Montenegro) i Sam Van Rossom (17 punts, 3,5 rebots, 4 assistències i 19 de valoració en dos triomfs amb Bèlgica), arribaran a València al llarg del dia de hui. La sessió d'entrenament de demà dimarts a la vesprada serà la primera des de la victòria davant el Delteco GBC en la qual l'entrenador Jaume Ponsarnau compte amb la seua plantilla al complet, a excepció del lesionat Joan Sastre.


TAGS: