MILAR plena de regals l’encontre davant del MoraBanc Andorra

06/12/2018

Valencia Basket torna a casa dues setmanes després i ho fa per a rebre en encontre corresponent a la jornada 11 de la Liga Endesa al MoraBanc Andorra (dissabte 8, 18:00h, Fonteta, Movistar Deportes) i comptarà amb un col·laborador d'excepció amb el patrocini de MILAR. A través de les Xarxes Socials del Club es buscaran dos finalistes que es jugaran portar-se de la Fonteta un aspirador últim model, es realitzarà una rifa per a regalar una cafetera i es llançaran a la graderia centenars de camisetes i regals de MILAR.

 

Busquem 2 finalistes per a guanyar un aspirador Taurus Ultimate!

MILAR vol oferir un regal important a un dels aficionats taronja, per açò busca en xarxes a dos finalistes per a jugar-se un premi molt interesant, un aspirador Taurus Ultimate Lithium valorat en 155 euros.

 

Com optar al premi?

En la vesprada del dijous, en la pàgina de Facebook del Valencia Basket, es realitzarà una pregunta. Entre tots els que contesten de forma adequada a esta pregunta i complisquen les normes, se sortejaran els finalistes. El divendres a les 16h coneixerem els 2 finalistes, que hauran de ser validats durant la següent hora a ser triats. A tots ells se'ls enviarà un missatge privat en el propi Facebook, que hauran de contestar amb un telèfon de contacte abans d'una hora. Si no ha sigut possible contactar, passada l'hora, es recorrerà a els suplents triats.

 

Una cafetera per al més afortunat del pavelló

En el primer temps mort del partit davant els andorrans es donarà a conèixer el guanyador del sorteig d'una cafetera Solac Squissita Inteligent valorada en 139 euros. Per a poder guanyar el concurs no és necessari apuntar-se, tan sol ocupar la teua localitat en l’encontre del dissabte. En la primera aturada del joc, el speaker de la Fonteta anunciarà el sector, la fila i el seient del guanyador d'este premi, que haurà d'acreditar amb el seu abonament o entrada que és l'ocupant d'eixa localitat durant la vesprada del dissabte

 

#SorollFonteta amb els aplaudidors de MILAR

Els assistents al partit trobaran en els seus seients un dels aplaudidores personalitzats que MILAR ha preparat per a este encontre per a ajudar a millorar l'ambient. No oblides plegar el teu aplaudidor per a no deixar d'animar des del salt inicial fins a la botzina final.

 

Regals per al públic

A més d'estes iniciatives, MILAR llançarà a les graderies de la Fonteta centenars de camisetes de la seua marca i altres regals. A més, es col·locaran 6.000 fullets amb les seues millors ofertes en els seients del pavelló. I el zeppelín de MILAR sobrevolarà el sostre de la Fonteta durant tota l’encontre.

 

Aconseguix el teu lloc per al partit de tornada a Andorra

En virtut de l'acord aconseguit amb Visit Andorra, un dels assistents al partit podrà disfrutar de manera gratuïta del partit de tornada entre estos dos equips, que es disputarà el dissabte 6 d'abril de 2019. El regal consistix en una estada de dues nits d'hotel per a dues persones, dues entrades per a vore el partit en directe en el Poliesportiu d’Andorra i dues entrades al centre termal Caldea.

 

Per a participar, totes aquelles persones que vagen a acudir al partit del dissabte poden entrar en visitandorraygana.com/bca, omplir el formulari i acceptar els termes del concurs. En el descans entre el tercer i l'últim quart, el speaker de la Fonteta anunciarà el nom del guanyador. Per a poder fer efectiu el premi, és imprescindible estar present en el partit del dissabte a la vesprada.


TAGS: