Fancolor animarà el partit davant Quesos el Pastor

13/12/2018

El partit de la jornada 10 de la Lliga Dia entre Valencia Basket i Quesos el Pastor (dissabte 15, 19:15h, Fonteta, La8Mediterráneo) tindrà un col·laborador d'excepció amb el patrocini de Fancolor. La companyia es farà càrrec de l'animació d'este partit.

 

Busquem 2 persones en Facebook per a guanyar 1 xec de 80 euros per a gastar en MN4!

Fancolor vol que dos persones se'n vagen molt molt feliços del partit del diumenge, per això busca en xarxes a 2 participants per a jugar per a guanyar un xec de 80 euros a gastar en el Centre Comercial MN4, o bé un premi de consolació.

 

Com optar al premi?

En la vesprada de hui, en la pàgina de Facebook del Valencia Basket, es farà una pregunta. Entre tots els que contesten de forma adequada a la dita pregunta i complisquen les normes, se sortejaran els finalistes. Demà a les 16h coneixerem els 2 finalistes, que hauran de ser validats durant la següent hora a ser triats. A tots ells li'ls manarà un missatge privat en el propi Facebook, que hauran de contestar amb un telèfon de contacte abans d'una hora. Si no ha sigut possible contactar, passada l'hora, es recorrerà als suplents triats. Els 2 finalistes, es jugaran el premi el diumenge durant el partit. Molta sort!

 

Regal de camisetes durant els temps morts

Un bon reflex d'esta col·laboració és el regal que hi haurà per als aficionats presents cada vegada que hi haja temps mort en pista. Cents camisetes es repartiran entre els presents en la grada, un obsequi que serà un bon record del partit.

 

Aplaudidors i gorros per a les grades

L'equip femení busca recuperar la senda del triomf a casa i per a això necessitarà el suport dels aficionats taronja més que mai. Per a que es facen sentir i ajuden a les xiques, es posaran a disposició dels aficionats 3000 aplaudidors en les portes d'accés, també es regalaran 2000 gorros als primers aficionats a arribar.

 

Pluja de Pams i fotografia CLIXÉ en un partit molt solidari

S'acosta el Nadal, i amb ella una magnífica ocasió de mostrar el nostre costat més solidari. Els assistents al partit, trobaran tant en l'anell com en la botiga, punts de venda en què adquirir un Pam per només 3 euros presentant la seua entrada. En el descans entre el tercer i el quart quart, es llançaran a la pista, i posteriorment es donaran a la ONG Mamàs en Acció.

 

D'altra banda, en col·laboració amb l'estudi CLIXÉ de fotografia, es durà a terme una acció solidària els beneficis de la qual seran per a AFAV (Associació de familiars d'Alzheimer de València). Papa Noel posarà amb tots els aficionats que ho desitgen, i si la gent paga 5EUR pot fer-se una foto amb ell i portar-se-la impresa.

 

Aiken i Mas Camarena, presents

Ambdós ajudaran a generar un gran ambient, duent a terme distints jocs que també acabaran amb magnífics regals per als participants. Si véns al partit, no perdes l'oportunitat de participar!

 

Activitats en l'anell

Hi haurà punts d'animació en l'anell del pavelló durant els instants previs. Pintures Isaval s'encarregarà de pintar cartells d'animació per als aficionats que vullguen usar-los per a recolzar les xiques durant el partit. D'altra banda, la botiga oficial estarà oberta amb els packs de Nadal a disposició dels interessats.


TAGS: