Rubén Burgos: “La nostra arma ha de ser la defensa”

13/12/2018

L'entrenador de Valencia Basket, Rubén Burgos, ha analitzat la prèvia del partit de la jornada 10 de la Liga Dia, en la que l'equip taronja es mesurarà a Quesos El Pastor (Dissabte 15, 19:15h Fonteta, La8Mediterráneo) i hi ha assenyalat que “és un equip que basa el seu joc en l'anotació, a córrer, en la individualitat, per la qual cosa les nostres armes han de basar-se en la defensa. Devem com sempre seguir la nostra línia, ser dures a casa, defendre al 100% i a partir d'ací vindran les coses, estem trobant bé el baló i esta setmana nostre treball s'ha basat a plantejar el treball per a parar la seua anotació i la seua frescor en atac” analitzava.

 

El tècnic també va ser preguntat pel que li demanava a 2019. “Treballar dia a dia, estar al màxim en els partits, oferir el millor a la nostra afició i al nostre club amb el 100% d'esforç. Per a això necessitem la salut de les nostres jugadores, perquè el dia a dia siga molt bo. Elles com ho passen bé és jugant i entrenant, i per això demanem la salut de totes” deia.

 

Finalment, Rubén Burgos va parlar sobre la tornada de Marina Lizarazu a València. “Per a parlar de terminis és prompte per a una jugadora que ha sigut intervinguda en el genoll, està totalment integrada amb les companyes, amb el club, en el seu treball, en el seu pla personal, tota la maquinària està en funcionament per a la seua recuperació. Per a terminis és prompte, però la seua actitud sempre és positiva i això també és important” explicava.

 

 

 


TAGS: