Valencia Basket vol tornar a guanyar a la Fonteta

14/12/2018

Valencia Basket afronta la desena jornada de la Lliga Dia en la Fonteta, amb l'objectiu de tornar a la senda del triomf després de la derrota en La Seu (dissabte 15, 19:15h, Fonteta, La8Mediterráneo) en plena batalla per la Copa de la Reina.

Rubén Burgos valora el partit

El tècnic parlava de la trobada reconeixent que “és un equip que basa el seu joc en l'anotació, a córrer, en la individualitat, per la qual cosa nostres armes han de basar-se en la defensa. Devem com sempre seguir la nostra línia, ser dures a casa, defendre al 100% i a partir d'ací vindran les coses, estem trobant bé el baló i esta setmana nostre treball s'ha basat a plantejar el treball per a parar la seua anotació i la seua frescor en atac” analitzava.

Marina Lizarazu no estarà davant del seu exequip

Marina Lizarazu, que seguix amb el seu procés de recuperació, serà l'única baixa de Valencia Basket per al partit. Encara que la madrilenya no ha pogut seguir en excés l'evolució de les seues excompanyes, coneix molt bé la filosofia del club. “No he tingut molt de temps per a veure, però són un equip molt lluitador que treballa fins a l'últim segon encara que es vegen per davall en el marcador en diferents situacions. Crec que serà un partit dur i difícil i caldrà barallar fins al final” analitzava. Es retrobarà amb Ainhoa López i Celia García, amb les que compartia pis a Zamora.

El rival: Quesos El Pastor

Valencia Basket donarà un gran pas en la lluita per la Copa de la Reina en cas d'obtindre la victòria. Però davant tindrà un dur rival. Llevant els tres duels davant dels líders, l'equip de Zamora ha sabut competir en tots els seus partits. Arriba de guanyar davant de Snatt’s Femení Sant Adrià en la passada jornada, amb Nogaye Lo Sylla com a màxima anotadora i MVP de la jornada. Laura Quevedo es la seua líder en anotació esta temporada.

Coles i clubs en la Fonteta

Davant de Quesos El Pastor, hi haurà una nodrida presència de coles i clubs en el partit. L'Escola Sant Josep Jesuitas el Col·legi Montessori, el Col·legi Guadalaviar, La Salle de Palma de Mallorca i el Col·legi L'Ave Maria, no han volgut perdre's esta nova cita amb el bàsquet femení.

Pluja de Pams solidaris

Valencia Basket, rebaixarà el preu de la seua mascota Pam per a este partit. Els aficionats podran adquirir el seu per només 3 euros presentant la seua entrada tant en l'accés com en la botiga del club. En el descans entre el tercer i quart quart, es produirà una pluja de Pams sobre la pista. Els peluixos es donaran a la ONG Mamàs en Acció, que tracta d'ajudar a xiquets i xiquetes que no tenen la companyia dels seus pares.