La Fonteta fa tornar a Valencia Basket al camí de la victòria (63-47)

15/12/2018

Valencia Basket va aconseguir en la Fonteta la tercera victòria consecutiva a casa, un triomf molt important en la lluita per la Copa de la Reina que se celebrarà a Vitòria. Les taronja van exhibir un gran nivell per a superar a un combatiu Quesos El Pastor.

 

Meiya Tirera, com és costum, estrenava el marcador, encara que Alston no tardava a donar-li la volta al marcador. Però Valencia Basket se sentia fort a casa. Les de Rubén Burgos estaven encertades, i van començar a xafar l'accelerador. Anna Gómez va dirigir a la perfecció, María Pina va castigar des del joc exterior, i Esther Díaz va posar la guinda amb un triple sobre la botzina que donava avantatge important al final del primer quart (18-10).

 

A l'iniciar el segon, el parcial seguia obert. L'atac taronja trobava espais, i la defensa, com era la intenció del tècnic segons va dir en la prèvia del partit, va ser la millor arma. Ainhoa López va trencar el parcial amb un triple, deixant-ho en 11-0 per a les de casa. Van tractar d'entonar-se les de Zamora amb un triple de Laura Marcos i El Sylla en la zona, però l'aparició d'Irene Garí i la regularitat de les valencianes, les deixaven per davant al descans (34-24).

 

En la represa, les taronja van demostrar una vegada més haver preparat el partit a la perfecció. Fèrria defensa, i encert en atac per a un nou parcial de 6-0. Seguia intentant-ho Quesos el Pastor, però l'espenta de María Pina i l'aparició final de Rebeca Cotano, van impedir qualsevol acostament. La segona, anotava un triple en l'últim segon que donava 18 punts de diferència al final del tercer, marge que pareixia definitiu.

 

En l'últim parcial, la diferència es va disparar de la mà d'una Irene Garí que anotava tot el que intentava. La d'Oliva va liderar l'anotació i Valencia Basket va tancar el partit a pesar dels punts finals del Sylla, que va completar un bon partit.

 

Triomf coral en què totes les jugadores taronja van anotar per a aconseguir una victòria que la deixa a les portes de la classificació per a la Copa de la Reina que es disputarà a Vitòria, quan encara queden 3 jornades per disputar-se.


TAGS: