Valencia Basket – Durán Maquinaria Ensino: Una reedició de la festa del bàsquet femení

25/12/2018

A penes 8 mesos i dos dies després, Valencia Basket i Durán Maquinaria Ensino tornen a veure's les cares en la Fonteta. El context, això sí, serà totalment diferent. Però l'ambient, serà igual de festiu.

 

En aquell moment, ambdós equips s'estrenaven en una Fase d'Ascens que acabaria encimbellant als dos al màxim nivell del bàsquet nacional. Prop de 5000 persones en les grades, convertien el partit en una festa del bàsquet femení. El resultat, acabaria sent això de menys amb els dos equips aconseguint ascendir, en un partit de grans ratxes que es van portar les gallegues per 60-66.

 

Hui, ambdós equips arriben assentats en la Liga Dia. Valencia Basket, després de la seua victòria a Vitòria, arriba quint, a una victòria de la quarta plaça de la taula. Durán Maquinaria Ensino, per la seua banda, arriba nové, amb opcions de barallar per la Copa de la Reina després d'una agònica victòria en l'última jornada.

 

Precisament per això, el partit tornarà a ser una autèntica festa com ocorreguera a l'abril. Valencia Basket podrà celebrar a casa, després del triomf a domicili, la seua històrica primera classificació per a la competició copera. Un dia especial en què necessitarà novament, com ocorreguera fa 8 mesos, el suport d'una grada bolcada. Les entrades ja estan a la venda en www.valenciabasket.com.


TAGS: