Sito Alonso: “En L’Alqueria tot està cuidat al detall”

28/12/2018

Valencia Basket va organitzar ahir la sèptima jornada oberta de formació d'entrenadors de la temporada, una xarrada que va tindre lloc en la pista central de L’Alqueria del Basket. Esta sèptima edició va tractar sobre la “Millora individual del jugador” i el seu protagonista va ser l'entrenador de dilatada experiència en les banquetes de màxim nivell, Sito Alonso.

 

La xarrada, va tindre lloc amb l’ajuda de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, i l'activitat va ser vàlida per a computar les seues hores com a pràctiques dels cursos d'entrenador de la FBCV.

 

“És una oportunitat per a estar enganxat amb gent que té inquietuds i que segurament m'aporten coses a mí” deia el protagonista, analitzant l'èxit d'una jornada que va unir a prop de 200 entrenadors. “Está tot molt cuidat, molt al detall, només fa falta posar la il·lusió, perquè de l'altres no et pots queixar d'absolutament de res” comentava sobre L’Alqueria del Basket.

 

Bankia, clau en la formació dels entrenadors

Des de fa ja diversos anys, la labor de Bankia en el foment de la formació d'entrenadors a Valencia Basket, està sent decisiva, aportant fons per a la contínua formació dels nostres entrenadors amb iniciatives com el triple solidari, gràcies a la qual, cada triple anotat pel primer equip masculí del Valencia Basket, revertix en 50 euros per a la formació dels nostres preparadors.

 

Whatsapp Formació d'entrenadors

Els entrenadors interessats a rebre informació sobre les pròximes jornades obertes de formació, poden enviar un whatsapp sol·licitant-ho de forma totalment gratuïta al 683 16 83 11.


TAGS: