La Fonteta celebra la classificació copera amb victòria (72-56)

28/12/2018

Valencia Basket continua exhibint bones sensacions i va celebrar la seua classificació per a la Copa de la Reina amb victòria davant d'un Durán Maquinària Ensino que va tornar a mostrar-se com un equip com un equip molt combatiu en la Fonteta.

Entre Jori Davis, Meiya i Miller, es van repartir els primers punts sense grans sobresalts en el marcador. Un triple de Breedlove posava dos dalt a les visitants, però ací va emergir la connexió Pina-Tirera per a un parcial de 6-0 que donava el primer quart a les taronja.

Tinara Moore li donava continuïtat al bon joc en els primers segons del segon quart. I Pina s'encarregava de la resta per a trencar el marcador estirant el parcial fins a un 15-0 local que trencava Miller. Només Breedlove, molt encertada en el joc exterior, impedia que la diferència es quedara per damunt dels 10 al descans (35-25).

Però no seria tan fàcil. Durán Maquinària Ensino necessitava la victòria i lluitaria per ella fins al final. La reacció de les de Lugo va arribar de la mà d'Aliaga. Dos triples quasi consecutius i una nova canastra de Breedlove obrien un partit nou amb les de Necega a 2 punts en el marcador.

No obstant això, la reacció taronja no va poder ser millor. L'últim quart, va començar amb una gran intensitat local. Joy primer i Meiya després avisaven. I un gran joc en equip sota la direcció d'Anna Gómez, s'encarregava de soterrar qualsevol possibilitat de remuntada visitant.

Victòria davant de més de 3000 persones per a celebrar la històrica classificació per a la Copa de la Reina i per a demostrar que les de Rubén Burgos estan en forma i només pensen a continuar guanyant més enllà d'haver aconseguit el primer objectiu de la temporada.