Esther Díaz: “L'equip té molt bones sensacions”

03/01/2019

La victòria aconseguida en Ferrol va servir per a posar la guinda a una primera volta històrica en Lliga Dia per a Valencia Basket, que a hores d'ara suma 9 victòries, instal·lat en la part alta de la classificació i classificat per a la primera Copa de la Reina.

 

La capitana, Esther Díaz, referenda eixes bones sensacions amb què ha acabat l'equip les tretze primeres jornades. “Tenim sensacions molt positives, és veritat que vam tindre un inici dur amb balanç de 0-3, però des de llavors l'equip s'ha anat confeccionant, ha anat agafant sensacions, i ara estem molt bé” explicava.

 

La jugadora valenciana reconeix que la classificació per a la Copa de la Reina és una gesta que no es podia donar per feta. “No comptàvem amb això, les coses han vingut així i per a nosaltres és tot un orgull. És com un somni fet realitat” deia.

 

Sense temps per a la relaxació, l'equip taronja torna a afrontar ara l'Everest de la competició davant dels millors equips. “El calendari és així, hem d'afrontar-ho el millor possible, però l'equip no és el de l'inici. Tant de bo se'ns done millor i podem traure algun dels partits” explicava.

 

Valencia Basket tornarà a l'acció el pròxim dia 6 de gener a les 19h a Salamanca, on es mesurarà a un Perfumerías Avenida que només ha sigut derrotat en una ocasió en el que va de Lliga Dia, davant del líder Spar Citylift Girona.

 

 


TAGS: