Ponsarnau: “Divina Joventut té un nivell competitiu alt, serà un partit molt dur”

04/01/2019

L'entrenador de Valencia Basket, Jaume Ponsarnau ha assenyalat en la prèvia del partit de la jornada 15 de la Liga Endesa en la pista del Divina Seguros Joventut (diumenge 6, 12:30h, Olímpic Badalona, Movistar Deportes) que el seu equip ha de “entendre que serà un partit de quaranta minuts o més molt dur. Hem de sobreposar-nos o buscar la forma de jugar contra la seua duresa i trobar la nostra inspiració, el nostre joc i als nostres jugadors. I tindre un bon nivell defensiu. Tal volta no puguem tindre el seu nivell de duresa però sí un nivell d'activitat, d'intensitat i de concentració que ens permeta a partir de la defensa tindre el ritme del partit”.

 

Després d'aconseguir el triomf en el partit intersetmanal davant Unicaja i encadenar el nové triomf consecutiu, el tècnic taronja va valorar l'evolució destacant que “l'equip ara és capaç de conjugar en la pista un nivell d'energia alt, un nivell de concentració alt i un nivell d'intensitat alt, tant en atac com en defensa. I això ens permet tindre això que anomenem to per a poder competir contra molt bons equips. A pesar, com en el partit del dimecres, de tindre un percentatge baix de tres punts i tirar deu tirs lliures menys que el rival. Veiem que l'equip no depén només de l'encert, sinó que té la confiança de dependre també del seu treball, de la seua energia i del seu esforç”.

 

Sobre el seu rival del diumenge, Ponsarnau ha comentat que el Divina Seguros Joventut “és un equip que està mostrant un nivell competitiu molt alt i molt bo. Especialment a casa però no només a casa, on estan trobant a partir dels seus bases molt joc de creació. I Dakota Mathias a partir de la recuperació de la seua lesió els dóna un joc de molt bon tirador. I tot este joc especial que tenen amb els seus quatres. Però crec que un dels punts de millora més importants que han tingut ha sigut que Todorovic ha anat agafant la forma i ara és un jugador molt resolutiu, no només per a la creació sinó també per a l'execució dels punts”


TAGS: