L'equip femení visita els hospitals amb la campanya “Un Joguet, un somriure” de Falomir Juegos

04/01/2019

La primera plantilla femenina del Valencia Basket junt amb l’entrenador Rubén Burgos, el president Vicente Solá, el Conseller Delegat Paco Raga i Víctor Luengo, ha visitat este matí, com és tradicional cada any en estes dates, als xiquets i xiquetes ingressats en els seccions infantils dels hospitals IMED i l’Hospital Militar de Mislata.

 

A les dotze i mitja del matí, les jugadores i directius han arribat a l’hospital i han passat per les habitacions dels xiquets per a entregar-los els regals i joguets dins de la campanya “Un Joguet, un somriure” que per octava temporada consecutiva ha sigut possible gràcies a la inestimable col·laboració de Falomir Juegos.

 

Les mostres d'afecte, il·lusió i alegria dels xiquets i xiquetes hospitalitzats no s'han fet esperar a l'arribada de les jugadores a les seues habitacions. Els components de la plantilla taronja s'han fotografiat amb els xicotets i els seus pares, i no han parat d'entregar targetes autografiades amb les seues imatges en una de les cites ineludibles per a Valencia Basket en estes dates.

 

Rubén Burgos, ha destacat al finalitzar que: “Per a nosaltres és una oportunitat excel·lent de compartir amb els xavals moments d'il·lusió, i si amb açò posem un granet d'arena en la seua recuperació, estem encantats. Encara que estic segur que ens aporta més a nosaltres, per veure l'esforç dels xiquets i dels pares a recuperar-se, i més en estes dates” deia. Marina Lizarazu, també reflectia les seues sensacions. “Sempre és bonic ajudar les famílies, regalar-los algo que els faça il·lusió i que els motive a seguir endavant” explicava.


TAGS: