Rubén Burgos: “Salamanca és un bonic repte”

04/01/2019

L'entrenador de Valencia Basket, Rubén Burgos, ha analitzat la prèvia del partit de la jornada 14 de la Liga Dia, en la que l'equip taronja es mesurarà a Perfumerías Avenida (diumenge 06, 19h Wurzburg, Twitter FEB) i hi ha assenyalat que “És l'inici de la segona volta. El millor rival possible a Espanya junt amb Girona, en una pista molt complicada però on és molt bonic jugar per l'ambient. Per a nosaltres és un bonic repte per a mesurar la nostra millora de les últimes setmanes i seguir creixent” analitzava.

 

El tècnic també va analitzar les metes de l'equip en esta segona volta. “La Copa de la Reina l'aconseguim anant dia a dia, preparant-nos molt bé, si seguim en eixa línia podrem pensar en objectius, però anar a llarg plaç... queda molt per als playoffs. Si no anem amb treball diari segur que la nostra capacitat no ens donarà per a aixó” deia.

 

Finalment, Rubén Burgos va ser qüestionat sobre la motivació de les xiques de cara al partit. “Cap setmana fa falta motivació extra per a les xiques. Tenim un esperit humà increïble i la química en el vestuari a mi em facilita molt el treball. La fam que transmeten cada dia nostres jugadores és màxim, així que no percep diferències en aixó” explicava.


TAGS: