Quarta edició de la temporada del ‘Triple Solidari’ de Bankia davant del Lointek Gernika

10/01/2019

El descans entre el primer i el segon quart del partit de la jornada 15 de la Lliga Dia entre el València Basket i el Lointek Gernika (dissabte 12, 19:15h, Fonteta) serà l'escenari per a la quarta edició d'esta temporada del 'Triple Solidari' de Bankia.

 

Esta iniciativa, posada en marxa per quint any, consistix en el fet que dos guanyadors triats a través de les xarxes socials del València Basket, provaran fortuna llançant un triple des del centre de la pista en un repte en què estaran acompanyats per dos jugadors de L'Alqueria del Basket.

 

Cada un dels encerts des de mitat de pista pujarà en 100 euros l'import reflectit en el 'Marcador Solidari', una quantitat que Bankia donarà a final de temporada a la Fundació València Basquet 2000. El premi serà encara major si l'encert es produïx amb el baló verd de Bankia, ja que cada vegada que entre per la canastra pujaran 200 euros al 'Marcador Solidari'.

 

A més de participar en este concurs solidari, els dos finalistes podran disfrutar en directe del partit del dissabte davant de l'equip basc de manera gratuïta i es portaran com a regal una camiseta firmada per la primera plantilla femenina del València Basket.

 

Els llançadors tindran el repte de continuar afegint encerts a un 'Marcador Solidari' que ja reflectix la xifra de 17450 euros com resultat dels 346 triples anotats fins al moment pels primers equips masculí i femení del València Basket i els 'Triples Solidaris' especial amb valor doble convertits des del centre de la pista en els partits davant del Barça Lassa i Zenit de Sant Petersburg.

 

Esta temporada ja s'han celebrat 'Triples Solidaris' en el descans d'altres tres partits: en el partit ant el Barça Lassa de la Lliga Endesa, davant del Mann Filter Casablanca de la Lliga Dia i davant del Zenit de Sant Petersburg en la 7 Days Eurocup.

 

Una tradició que ja dura cinc temporades

Per quinta temporada consecutiva, per cada triple que anoten els jugadors i jugadores dels primers equips del València Basket, Bankia donarà 50 euros a la Fundació València Bàsquet 2000 per a la formació d'entrenadors d'escola i pedrera de la Fundació del VBC. Les edicions especials del 'Triple Solidari' de Bankia com la de matí dobleguen el premi, però també la dificultat.

 

En els quatre primers anys d'existència d'esta iniciativa, es van bonificar més de 2.400 triples que s'han convertit en més de 100.000 euros que s'invertixen de manera íntegra en iniciatives destinades a la formació, educació i especialització dels entrenadors de L'Alqueria del Basket. Entre altres iniciatives, amb esta aportació la passada temporada es van realitzar una dotzena de clínics per a tècnics en L'Alqueria del Basket. I en esta campanya ja han impartit les seues lliçons magistrals tècnics amb experiència com Jota Cuspinera o Agustí Julbe


TAGS: