Ponsarnau: “Herbalife Gran Canària té un potencial enorme, eixirem amb la màxima determinació”

11/01/2019

L'entrenador de Valencia Basket, Jaume Ponsarnau ha assenyalat en la prèvia del partit de la jornada 16 de la Liga Endesa davant el Herbalife Gran Canària (diumenge 13, 19:30h, Fonteta, #Vamos) en un duel que és decisiu de cara a la carrera per estar en la Copa del Rei Madrid 2019. Encara que l'equip taronja té un partit d'avantatge sobre el huité classificat, el primer que es queda fora de la cita copera, el tècnic taronja deixa clar que “no farem càlculs i el que depén de nosaltres ho farem amb la màxima determinació, fent les coses de la millor manera possible. I això és en el partit davant Herbalife Gran Canària donar el nostre 100%. I per a donar el nostre 100% totes estes perspectives omplen de boira i et fan confondre. Estarem centrats en fer tot el possible per a guanyar”.

 

Sobre el Herbalife Gran Canària, Ponsarnau assenyala que “és un rival amb un potencial enorme, que sí que és cert que a causa de les dificultats i a l'experiència de jugar Eurolliga, este potencial que una de les seues característiques és que és físic, està tenint dificultats per a mantindre el nivell d'energia en totes les competicions i durant tot el partit. Però sí que és un equip que ha mostrat en cada partit a moments un potencial enorme que es basa en el físic, en la capacitat de creació, en el tir per exemple de Eriksson i el pick and roll dels seus cincs, que són molt bons en això. I després dels seus quatres en eixe sentit tot este joc polivalent en el qual Báez és un jugador molt complet. Nosaltres ens preparem per a jugar contra el millor Herbalife Gran Canària possible i és un rival que és capaç de jugar 40 minuts o més al màxim nivell”

 

Fernando San Emeterio es queda com a únic inquilí de la infermeria taronja després que l'entrenador haja revelat que “Sergi García entra ja en dinàmica quasi normal amb l'equip. Encara que ara estem en un moment de tindre l'equip un poc tancat quant a tindre clars els rols per a poder afrontar el partit amb el màxim nivell possible. Sergi ja està disponible però ara mateix té un rol més secundari també a nivell de treball, perquè el que ens importa més ara és ser competitius el diumenge”.


TAGS: