Valencia Basket afronta el sorteig de la Minicopa Endesa 2019 com a cap de sèrie

13/01/2019

València Basket conexierà demà dilluns el grup de la Minicopa Endesa que es disputarà a Madrid del 13 al 17 de febrer de forma paral·lela a la Copa del Rei. El sorteig tindrà lloc a les 16:15h en una edició especial del programa "Colgados del Aro", que presenten Juanma Iturriaga i Antoni Daimiel.

 

La Minicopa la disputen els equips infantils dels 8 equips classificats per a esta cita, en la que València Basket va aconseguir la seua plaça en la fase prèvia disputada en L'Alqueria del Basket, aconseguint fer a més com a cap de sèrie després de la seua bona actuació.

 

Per al sorteig de grups de la primera fase, els huit equips han quedat distribuïts en dos bombos: un per als caps de sèrie (els tres equips amb millors resultats en la Fase Prèvia i el vigent campió) i un altre per als altres conjunts classificats.

 

Bombo 1 (caps de sèrie)

Real Madrid

Iberostar Canarias

Barça Lassa

Valencia Basket

 

Bombo 2

Movistar Estudiantes

Divina Seguros Joventut

Gran Canaria

Tecnyconta Zaragoza

 

Es realitzarà un sorteig pur, situant dos equips de cada bombo en el Grup A i dos equips de cada bombo en el Grup B. La competició s'iniciarà el dia 13, un dia abans de l'inici de la Copa del Rei, i la final es disputarà en el Wizink Center el dia 17, jugant cada equip un partit per dia.


TAGS: