Valencia Basket coneixerà demà el seu rival en la Copa de la Reina

14/01/2019

Valencia Basket coneixerà demà el seu rival de quarts de final de la Copa de la Reina. L'equip de Rubén Burgos, que disputarà la competició per primera vegada en la seua història, s'enfrontarà en eixa primera ronda a un dels quatre equips que es van classificar com a caps de sèrie.

 

Perfumerías Avenida, Spar Citylift Girona, Lointek Gernika i Cadí La Seu són els equips que van aconseguir classificar-se amb eixa condició, mentres que Valencia Basket, IDK Gipuzkoa, Nissan Al-Qázeres i RPK Araski, que és l'amfitrió, completen la competició.

 

El sorteig se celebrarà a Vitòria, seu del torneig, en la Sala Este del Centro-Museo Artium de la capital alabesa, a les 12:30 del matí, amb la presència de Jorge Garbajosa, President de la Federació Espanyola de Bàsquet, a més d'una representació de la Federació Basca de Bàsquet i El Govern Basc.

 

La competició es desenrotllarà del 28 de febrer al 3 de març, i el sorteig es podrà seguir per streaming a través de les xarxes socials de la Federació Espanyola de Bàsquet.


TAGS: