Ponsarnau: “Volem entrar en la Copa guanyant en una pista molt complicada”

18/01/2019

L'entrenador de Valencia Basket, Jaume Ponsarnau ha assenyalat en la prèvia del partit de la jornada 17 de la Liga Endesa en la pista del Cafés Candelas Breogán (diumenge 19, 17h, Pazos dos Esports, Movistar Deportes 1) que “hem d'estar preparats per a jugar contra un equip que ens exigirà moltíssim. Que són forts especialment en la seua pista, on han guanyat 5 dels 7 partits que han jugat, i que requerirà el màxim de nosaltres. Hem d'estar preparats per a tot, per a un partit complex i difícil. D'haver de jugar contra qualsevol tipus de defensa i que la nostra defensa haja de vigilar moltíssim totes les situacions especials que tenen de joc, que tenen moltes i molt treballades”.

 

El tècnic taronja ha comentat que “hi ha un objectiu que queda per complir, que és el de classificar-nos per a la Copa del Rei i que s'ha de materialitzar. I això passa per fer coses adequades en el pròxim partit contra Breogán perquè ho permeten independentment de la resta de resultats. Per que la resta de resultats tenen encara coses que dir, com l'opció de tindre encara possibilitats matemàtiques de ser cap de sèrie. Però independentment d'això, hi ha un objectiu molt important que és classificar-se per al Playoff. I guanyar este partit val. Tenint un partit molt important el dimecres, som un equip al qual li costa jugar a traure diferències. Primer de tot perquè respectem molt al rival i pensem que serà molt difícil guanyar-li. I ací està el nostre primer objectiu, ser prou competitius com per a tindre opcions de guanyar el partit i si això es produix, intentar guanyar-ho. Però el resultat d'això és bo per a la Copa i per al Playoff”.

 

Sobre el conjunt gallec, l'entrenador Ponsarnau ha revelat que “ha sigut una sorpresa per a nosaltres durant la preparació del partit anar coneixent la filosofia de joc del Cafés Candelas Breogán. I vore que això de que haja començat a haver-hi trànsits entre la LEB i l'ACB ha estimulat moltíssimes coses. Entre altres que este és un equip amb una proposta de joc molt diferent i que en este sentit et requerix moltíssim en la preparació. A més de jugar alegres tenen una tàctica molt nova en la Lliga i això és una dificultat per a preparar-te. És molt interessant el que fan, ho fan molt bé i especialment en la seua pista aconseguixen la màxima esplendor de tot això. I quan han eixit fora també han aconseguit una regularitat. És un equip amb molta tàctica defensiva i que aconseguix que l'altre equip no jugue al que vull ni com vol”.


TAGS: