Enfrontament directe en la tornada de la Liga Dia a la Fonteta

21/01/2019

Gran partit el que es disputarà diumenge que ve en la Fonteta en el retorn de la Liga Dia (Diumenge 27, 18h, Fonteta) entre Valencia Basket i IDK Gipuzkoa, dos equips que després de la disputa de la jornada 16 de la competició, sumen el mateix nombre de victòries en la classificació.

 

Les de Muguruza arribaran a la Fonteta després d'un sòlid triomf enfront de Snatt’s Femení Sant Adriá, per 74-54, amb una Lyndra Weaver que se'n va anar fins als 27 punts i 32 de valoració per a compartir el MVP de la jornada.

 

Valencia Basket per la seua banda, arriba després de superar novament l'Everest de la competició, després de sucumbir davant dels tres primers classificats, en tres jornades que han servit per a demostrar la competitivitat de les de Rubén Burgos, que han estat molt prop de donar la sorpresa enfront dels tres rivals, competint sempre fins al final.

 

Ja en el partit d'anada, es va exhibir la igualtat entre ambdós equips. Valencia Basket sumava davant de les basques la seua primera victòria en Lliga Dia, per un ajustat 62-65 en un partit en què María Pina i Tinara Moore, ambdós amb 14 de valoració, van liderar a les taronja.

 

Ara el partit es repetix en sòl valencià, i les xiques necessitaran el suport de la Fonteta per a sumar un triomf vital en la lluita de cara als playoffs, distanciant així un rival directe.

 


TAGS: